El Partit dels Pensionistes en Acció veu 'injustificada' la congelació de les pensions


  • Comparteix:

Gent gran de la ciutat en una imatge d'arxiu

Gent gran de la ciutat en una imatge d'arxiu

El president del Partit dels Pensionistes en Acció, el santcugatenc Agustín Soberano, ha titllat d''injustificada' la congelació de les pensions que preveu el govern estatal. La mesura permetrà estalviar a la Seguretat Social 1.500 milions d'euros l'any. Tot i això, els pensionistes de la ciutat consultats per Cugat.cat han mostrat el seu rebuig a la mesura, que se suma a altres accions com la retallada dels sous dels funcionaris.

La gent gran del municipi respon així a la mesura.

Pensionistes

Si ens han de retallar la pensió, què ens quedarà? / Si ens retallen els diners més val que anem cap al cementiri perquè no podrem ni menjar.









El president del Partit dels Pensionistes en Acció, Agustín Soberano, considera que hi ha 'altres mitjans' per aconseguir els diners que es necessiten i ha qualificat la retallada de les pensions com una mesura 'completament injustificada'. Són declaracions a Cugat.cat

Agustín Soberano

Creiem que és una mesura injustificada. Els pensionistes són les persones que més estan patint la crisi.




Aquesta normativa no afectarà les pensions mínimes ni les no contributives. Es preveu que afectarà prop de sis milions de pensionistes a tot l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.