El Partit dels Pensionistes en Acció veu 'injustificada' la congelació de les pensions

Gent gran de la ciutat en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 24/mai/10 per Redacció

El president del Partit dels Pensionistes en Acció, el santcugatenc Agustín Soberano, ha titllat d''injustificada' la congelació de les pensions que preveu el govern estatal. La mesura permetrà estalviar a la Seguretat Social 1.500 milions d'euros l'any. Tot i això, els pensionistes de la ciutat consultats per Cugat.cat han mostrat el seu rebuig a la mesura, que se suma a altres accions com la retallada dels sous dels funcionaris.

La gent gran del municipi respon així a la mesura.

Pensionistes

Si ens han de retallar la pensió, què ens quedarà? / Si ens retallen els diners més val que anem cap al cementiri perquè no podrem ni menjar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










El president del Partit dels Pensionistes en Acció, Agustín Soberano, considera que hi ha 'altres mitjans' per aconseguir els diners que es necessiten i ha qualificat la retallada de les pensions com una mesura 'completament injustificada'. Són declaracions a Cugat.cat

Agustín Soberano

Creiem que és una mesura injustificada. Els pensionistes són les persones que més estan patint la crisi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Aquesta normativa no afectarà les pensions mínimes ni les no contributives. Es preveu que afectarà prop de sis milions de pensionistes a tot l'Estat espanyol.