ICV demanarà al ple el rebuig a les mesures de Zapatero i la creació d'una taula local per discutir com encarar-les


  • Comparteix:

ICV ha presentat aquesta moció a la seu local de la formació

ICV ha presentat aquesta moció a la seu local de la formació

ICV prepara una moció per mostrar el seu rebuig a les mesures anunciades pel govern espanyol per reduir el dèficit públic i alhora demana crear una taula local on poder discutir com encarar aquestes mesures. La moció ecosocialista també dóna suport a la mobilització dels treballadors públics i insta el govern espanyol a convocar una trobada amb els representants de les forces polítiques i agents socials per elaborar un nou conjunt de mesures que no perjudiquin als col·lectius amb menys recursos.

El president local de la formació, Joan Calderon, ha titllat les polítiques del president espanyol d''erràtiques' perquè han portat l'economia a un greu problema de caixa que no haurien de pagar 'els de sempre'.

Joan Calderon

Les polítiques erràtiques de Zapatero han provocat que hi hagi un problema de caixa greu i des d'ICV-EUiA creiem que això no ha d'anar en contra dels de sempre.




La moció ecosocialista, a més de demanar la supressió d'aquestes mesures governamentals, dóna suport a les mobilitzacions dels empleats públics convocades pel proper 8 de juny. A més demana la creació d'una taula per discutir a nivell local com afrontar les conseqüències d'aquestes mesures.

Joan Calderon

Volem fer una clara defensa dels serveis públics de qualitat i a nivell local volem crear una taula on poder discutir, amb el consens de tothom, com encarar aquestes mesures.



ICV critica a la moció que el govern espanyol faci una 'translació directa' als governs autonòmics i locals dels seus errors, fent-los així corresponsables. Els ecosocialistes també han criticat que es tracti per igual tots els ens locals, estiguin o no endeutats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.