Gaya, president accidental de l'EMD de Valldoreix per una operació de Turu


  • Comparteix:

Joan Gaya president accidental de l'EMD de Valldoreix

Joan Gaya president accidental de l'EMD de Valldoreix

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, serà intervinguda quirúrgicament properament, un fet que la mantindrà allunyada de les seves tasques al capdavant de l'entitat municipal descentralitzada per un període de temps indeterminat. El vocal de l'EMD Joan Gaya ha assumit des d'aquest dilluns la presidència accidental de l'EMD, mentre que la vocal Teresa Veciana ostentarà el càrrec de tresorera, que fins ara ocupava Gaya.

El vocal d'Economia de l'EMD de Valldoreix, Joan Gaya, assumeix des d'aquest dilluns les funcions de president accidental de l'Entitat ja que la presidenta, Montserrat Turu, ha hagut d'abandonar l'exercici de les seves atribucions per un període de temps indeterminat. Segons ha informat l'EMD, la presidenta serà intervinguda quirúrgicament properament i estarà de baixa obligada.

Gaya, per la derivació de la distribució del cartipàs, assumeix totes les funcions de president, que passen també per la representació en comissions i els òrgans col·legiats. La vocal Teresa Veciana assumeix les funcions de tresorera, un càrrec que fins ara ocupava Gaya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.