Les entitats locals també podran sol·licitar ajuts al govern per promoure l'ocupació


Temes relacionats

El PSC exigeix que les places dels plans d'ocupació derivades al Consorci del Vallès Occidental les ocupin santcugatencs (14/mai/10)

Sant Cugat ha demanat 72 places dels Plans Extraordinaris d'Ocupació Local de la Generalitat (12/mai/10)


  • Comparteix:

Servei d'Ocupació Municipal

Servei d'Ocupació Municipal

Ajuntaments i entitats locals optaran a ajuts econòmics per promoure l'ocupació dels ciutadans. En concret, la Generalitat destinarà prop de 152 milions d'euros a aquells ens que presentin projectes per assessorar i crear llocs de treball fins el 2011. Es preveu que aquesta nova mesura, emmarcada en el Servei d'Ocupació de Catalunya, beneficiï 48.000 persones en situació d'atur durant el 2010, període pel qual s'han pressupostat 76 milions d'euros.

El departament de Treball també subvencionarà els projectes destinats al desenvolupament econòmic territorial amb la finalitat de crear ocupació i a les petites i mitjanes empreses locals.

Les polítiques d'ocupació de la Generalitat per aquest 2010 preveuen que els Plans d'Ocupació donin feina a 7.200 persones amb contractes de sis mesos de durada, que les entitats sense ànim de lucre absorbeixin 1.000 desocupats, i que 13.200 ciutadans trobin un lloc de treball amb els Plans Extraordinaris d'Ocupació Local.

Sant Cugat ja va anunciar fa dues setmanes que se sumava als Plans Extraordinaris d'Ocupació Local amb la sol·licitud de 72 de les 78 places de què disposa la nostra ciutat. L'Ajuntament ha posat a disposició del Consorci de Promoció Econòmica del Vallès Occidental les altres sis places, que no s'han adaptat al perfil dels llocs de treball de l'administració local.

Opten a aquestes ajudes totes aquelles persones en situació d'atur, inscrites com a demandants d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya, que ja no cobrin prestació d'atur o estiguin a un mes d'exhaurir-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.