La junta de veïns de Valldoreix donarà compte de la nova presidència accidental de l'EMD


Temes relacionats

Gaya, president accidental de l'EMD de Valldoreix per una operació de Turu (25/mai/10)

La nova gestió de l'Escola de Música de Valldoreix permetrà rebaixar les quotes dels alumnes (30/abr/10)


  • Comparteix:

Aquesta tarda l'EMD celebrarà dues juntes de veïns

Aquesta tarda l'EMD celebrarà dues juntes de veïns

La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix exposarà aquesta tarda el decret de presidència de nomenament del vocal Joan Gaya com a president accidental del govern del territori, mentre Montserrat Turu està de baixa per malaltia. D'altra banda, la trobada també servirà per ratificar la sol·licitud de subvencions al Consell Comarcal del Vallès Occidental per dur a terme plans d'ocupació per netejar els boscos. A més, la cita adjudicarà definitivament el contracte de gestió de l'Escola de Música de Valldoreix. Una junta de veïns extraordinària, abans de la sessió ordinària, servirà per presentar l'informe i la memòria del Síndic de Greuges local des del maig fins al desembre de l'any passat.

L'EMD de Valldoreix acollirà aquesta tarda dues juntes de veïns. A la primera, de caràcter extraordinari, es presentaran els resultats de les tasques del Síndic de Greuges de Sant Cugat dutes a terme entre els mesos de maig i desembre del 2009.

La segona junta, en sessió ordinària, donarà compte dels decrets de presidència del nomenament de Joan Gaya com a president accidental durant l'absència de la presidenta, Montserrat Turu, per malaltia, i de revocació del tresorer i nomenament de nova tresorera, la vocal Teresa Veciana.

Aquest vespre, l'EMD també adjudicarà a l'empresa Quartettsatz S.L. la gestió del servei de l'Escola de Música, i es ratificarà l'adhesió a la sol·licitud de subvencions per a ens locals per crear ocupació per netejar els boscos. A més, durant la cita es prorrogarà el contracte de les obres de construcció de la nova escola bressol del territori.

Finalment, la sessió servirà per acordar l'ampliació de la delegació de funcions de gestió tributària a la Diputació de Barcelona perquè recapti les quotes urbanístiques i les contribucions especials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.