El Síndic de Greuges tramita 11 queixes i assessoraments dels veïns de Valldoreix durant el 2009


  • Comparteix:

El Síndic, Jaume Clavell, en un moment de la seva intervenció a la junta de veïns

El Síndic, Jaume Clavell, en un moment de la seva intervenció a la junta de veïns

Queixes sobre la falta d'informació que reben els ciutadans per part de l'EMD de Valldoreix i la retirada d'un cotxe per part de la grua són les consultes que ha rebut el Síndic de Greuges de Sant Cugat entre els mesos de maig i desembre de l'any passat. El Defensor del Poble ha resolt tres de les quatre queixes presentades, mentre que una encara té el procés obert. Jaume Clavell ha presentat a Valldoreix la memòria de la seva actuació en una junta de veïns extraordinària.

Cinc comerços de Valldoreix van recorre als serveis del Síndic de Greuges entre els mesos de maig i desembre per posar de manifest la falta d'informació que havien rebut de l'EMD durant la urbanització de la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer amb les ajudes del Fons Estatal d'Inversió Local promogut pel govern de l'Estat espanyol. El Síndic de Greuges, Jaume Clavell, ha explicat que va demanar tota la informació a l'EMD i que els casos van quedar resolts.

Un altre cas que s'ha resolt responia a la falta d'informació sobre l'àrea verda del territori. D'altra banda, Clavell ha afegit que encara queda una queixa en tràmit, per la qual ja ha demanat informació a l'EMD.

Jaume Clavell

Hi ha un veí que es queixa per no haver rebut informació per aprovar el reglament que ha de regular el funcionament del Consell de la Vila.




Finalment, Jaume Clavell ha detallat un darrer cas en el qual una veïna demanava que se li retirés una sanció per la retirada del seu vehicle per part de la grua. La veïna al·legava que havia aparcat correctament, però que el cotxe estava aparcat al seu gual, i la grua va retirar-lo perquè estava estacionat en una zona prohibida.

L'equip de govern de l'EMD i el grup de l'oposició han agraït la tasca duta a terme pel Síndic durant la presentació de la seva memòria. L'exposició s'ha fet aquest dijous a la tarda en una sessió de la junta de veïns del territori de caràcter extraordinari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.