La nova escola bressol de Valldoreix estarà enllestida a mitjans de juliol, un mes després del previst


  • Comparteix:

Moment de la junta de veïns d'aquest dijous

Moment de la junta de veïns d'aquest dijous

Les obres de construcció de la nova escola bressol de Valldoreix s'endarreriran un mes a causa de les inclemències meteorològiques. L'empresa constructora, Bosch i Pascual, ha demanat a l'EMD una pròrroga de 30 dies per l'entrega de l'obra. La junta de veïns de l'EMD ha acceptat la petició i, per aquest motiu, el centre estarà enllestit la segona setmana de juliol. La junta també ha adjudicat definitivament a l'empresa Quartettsatz S.L. la gestió de l'escola de música. A més, la sessió d'aquest dijous ha donat compte del nomenament de Joan Gaya com ha president accidental de l'EMD per l'absència de Montserrat Turu per motius de salut.

A banda del nomenament de Joan Gaya com ha president accidental, durant l'absència de la presidenta, Montserrat Turu, la junta de veïns també ha donat compte a la revocació del tresorer, que fins ara requeia en Gaya, i que des d'ara ocuparà la vocal Teresa Veciana.

D'altra banda, l'escola bressol que s'està construint a les instal·lacions del Ferran i Clua, a Valldoreix, havien de finalitzar el 16 de juny, però finalment ho faran un mes més tard. Els motius de la demora han estat les pluges que van afectar l'inici de les obres, quan s'havien de construir els fonaments. L'empresa adjudicatària de les tasques, Bosch i Pascual, ha demanat una pròrroga del contracte a l'EMD. Així ho ha explicat la vocal d'Educació de l'EMD, Teresa Veciana.

Teresa Veciana

Ha entrat una sol·licitud per poder prolongar aquest plaç un mes per inclemències del temps. S'acabarà el 16 de juliol.



El president accidental, Joan Gaya, ha anunciat una modificació del pressupost del 2008, per incrementar la partida de l'escola bressol en 27.100 euros per comprar part del mobiliari i la construcció de la cuina, entre d'altres. En l'àmbit educatiu, un altre punt aprovat ha estat l'adjudicació definitiva de la gestió de l'escola de música a l'empresa Quartettsatz S.L.

La junta també ha ratificat l'adhesió de l'entitat a la sol·licitud de subvencions per a ens locals per a la creació de plans d'ocupació per a la neteja de boscos que promou el Consell Comarcal. Ho ha explicat el vocal de Medi Ambient, Pau Alonso.

Pau Alonso

Després de la nevada ens podíem acollir a plans d'ocupació directament als municipis o des del Consell Comarcal. Nosaltres ens vam acollir a aquesta ocupació.





Finalment, s'ha acordat l'ampliació de la delegació de funcions en matèria de gestió tributària en la Diputació de Barcelona per delegar la recaptació de les quotes urbanístiques i contribucions especials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.