Mercè Conesa exposa el cas de l'administració de la ciutat en la DOC Session de CiU


  • Comparteix:

Conesa, a l'esquerra, ha parlat dels procesos interns de l'administració / Font: www.ciu.cat

Conesa, a l'esquerra, ha parlat dels procesos interns de l'administració / Font: www.ciu.cat

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha participat en la darrera DOC Session de CiU, on ha tractat l'aplicació de les noves tecnologies en la millora de l'eficiència i la transparència en les administracions. La trobada, en la qual el líder de la formació, Artur Mas, ha criticat la pujada d'impostos i ha proposat polítiques de reactivament econòmic i de creació d'ocupació, s'ha centrat en el paper de les administracions com a motor del canvi.

Les DOC Session són un nou format de debat on CiU aborda setmanalment un tema amb la presència d'experts en la matèria per, seguidament, exposar les línies de la formació en el tema en qüestió. En la sessió d'aquest dimarts s'ha tractat el funcionament de les administracions.

Mercè Conesa ha compartit tertúlia amb l'empresari i escriptor Xavier Roig i la professora de Dret Administratiu de la Universitat de Girona Gemma Geis. La intervenció de la titular de Territori ha girat entorn la millora de l'eficiència i la transparència dels processos administratius gràcies a l'aplicació de noves tecnologies. L'avaluació dels processos i protocols administratius és, segons Conesa, la millor manera d'optimitzar-los i agilitzar-los perquè millorin en qualitat i transparència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.