La direcció del PP justifica la destitució de la junta per la pèrdua de regidors i la mala gestió


Temes relacionats

El PP acusa Sánchez-Camacho de destituir la junta del partit a Sant Cugat de manera 'dictatorial' ( 3/jun/10)


  • Comparteix:

Antoni Bosch / Font: www.abc.es

Antoni Bosch / Font: www.abc.es

El president provincial del Partit Popular a Barcelona, Antoni Bosch, assegura que la destitució de la junta del partit a Sant Cugat respon a una estratègia per donar un nou impuls a la secció local, que en els últims anys ha registrat una davallada electoral que ha comportat la pèrdua de tres regidors. En declaracions a Cugat.cat, Bosch ha explicat que el partit santcugatenc està intervingut econòmicament per l'executiva provincial, fet que demostra la mala gestió de la junta encapçalada per Ana María Torrijos. Segons el president provincial, la junta no tenia fons suficients ni per pagar el local.

El president del PP a Barcelona, Antoni Bosch, ha afegit que el canvi de junta a Sant Cugat s'ha fet de manera consensuada amb la direcció encapçalada per Ana María Torrijos, respectant els procediments democràtics i seguint la normativa interna del partit. Bosch ha explicat que la decisió respon a l'impuls que es vol donar al partit després d'uns anys de davallada electoral, que han fet que el PP passi de quatre regidors a només un.

Antoni Bosch

S'ha consensuat amb la junta santcugatenca en tot moment. L'impuls que volem donar és evident, la davallada de regidors ho demostra.


La fins ara presidenta del partit a Sant Cugat, Ana María Torrijos, manté que el canvi de junta va ser impulsat per Antoni Bosch per introduir membres que compartissin el seu ideari polític-religiós, vinculat a l'Opus Dei. Bosch ho ha desmentit.

Antoni Bosch

Aquesta acusació no té cap sentit, és totalment falsa. Cal recordar que la filla de Torrijos va ser convidada a formar part de la nova junta


Berta Rodríguez continuarà com a portaveu municipal del partit fins a les eleccions municipals de l'any vinent. Que sigui cap de llista als pròxims comicis dependrà de la nova junta santcugatenca.

L'advocat Jordi Carreras és ara el president de la junta del partit a la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Las listas elctorales recogen las opciones politicas, la caida electoral del PP en SANT Cugat se debe al cansancio de sus votantes hartos de soportar actitudes dictatoriales basadas en la disciplina del partido, nuestro ordenamiento juridico regula el derecho de asociacion, el articulo seis de la constitucion dice que el funcionamiento interno de los partidos politicos debe ser democratico, ¿cuando como y donde se ha manifestado la voluntad democratica de la militancia de sustituir la junta? ¿conocia la asamblea de militantes de Sant Cugat la situacion economica por la que segun el Sr Bosch atraviesa el partido? Los ciudadanos queremos listas abiertas en las candidaturas electorales solo asi los politicos dejaran de hacer promesas electorales que luego se incumplan en campaña se hacen muchas falsas promesas, aun sabiendo que los reyes magos o papa noel o quien sea no existen seguimos creyendo en ellos, mas aun en aras de la ilusion transmitimos estas creencias a nuestros hijos, si nos va y a si les ira. R.I.P. por el PP de Sant Cugat, sabia nueva para Sant Cugat, lo rancio y desfasado suele acabar de esta manera se han estado aguantando con un hilo el efecto meriposa lo ha roto.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 4/jun/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.