El pacte de govern entre CIU i ERC es podria oficialitzar en menys de 10 dies


  • Comparteix:

Eduard Pomar i Lluís Recoder confirmen que es troben a la recta final del pacte.

Eduard Pomar i Lluís Recoder confirmen que es troben a la recta final del pacte.

El pacte de govern entre Convergència i Unió i Esquerra Republicana es podria oficialitzar d'aquí a poc més de 10 dies. Segons fonts dels dos partits, la negociació està quasi tancada del tot i s'espera, en els propers dies, poder anunciar el cartipàs definitiu entre les dues formacions. La federació nacionalista i els republicans han volgut tancar tots els serrells i oferir a la ciutadania un pacte de govern fort i ben lligat.

Les negociacions entre Convergència i Unió i Esquerra Republicana es podrien tancar d'aquí a pocs dies segons ha confirmat a aquesta emissora el portaveu d'Esquerra i cap de llista, Eduard Pomar. Pomar ha explicat que les negociacions estan molt avançades i que en breu es podrà presentar a la ciutadania el programa de govern i el cartipàs definitiu:

Eduard Pomar

La negociació està molt avançada i pensem en 10 dies com a màxim pugui estar tancat l'acord.


Esquerra creu al llarg de tot el procés de negociació ha regnat una bona entesa. Des de bon principi, però, els republicans han volgut que es respectés el creixement experimentat per la formació en les eleccions.

L'alcalde, per la seva banda, ha confirmat la bona marxa de les negociacions. Lluís Recoder ha explicat que s'està al final d'un camí llarg però que s'ha volgut na deixar cap serrell pendent i s'ha preferit esperar i presentar un pacte de govern sòlid i ben travat:

Lluís Recoder

Jo vull i la ciutat es mereix un acord de govern sòlid i fet sobre un acord programàtic i de govern. I això necessita temps.


Recordem que el passat 25 de juny l'alcalde va fer públic un cartipàs, provisional, entre els regidors de Convergència i Unió a l'espera que les negociacions amb Esquerra fructifiquin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.