L'Àrea de Promoció Econòmica es proposa atraure noves inversions empresarials i tecnològiques


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde d'Hisenda, Jordi Joly.

El tinent d'alcalde d'Hisenda, Jordi Joly.

La nova àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament es fixa com a objectius pels propers 4 anys potenciar l'àmbit empresarial i atraure noves inversions sota la marca 'Sant Cugat'. D'altra banda, l'àrea d'Hisenda que dirigeix també Jordi Joly es proposa aconseguir amb la bona gestió de l'últim mandat amb la recaptació d'impostos.

Segons ha explicat el nou tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, un dels reptes pel proper mandat és fer de la marca 'Sant Cugat' un atractiu per la inversió empresarial, sobretot de determinades empreses relacionades amb les tecnologies.

Jordi Joly

La mobilitat laboral que tenim va cap a Barcelona. Cal mirar de corregir-la perquè tenim una població molts instruïda i pot anar a treballar en aquestes empreses de Sant Cugat.


Es pretén que el 66% de població que surt cada matí per anar a treballar a l'Àrea Metropolitana pugui trobar feina a Sant Cugat en una d'aquestes empreses de nova implantació.

Pel que fa l'àrea d'Hisenda, Joly ha explicat que l'objectiu és seguir treballant per mantenir una bona recaptació dels impostos. El tinent d'alcalde creu que la supressió de l'IAE era una mesura justa però ha confessat que minva els ajuntaments de poder de decisió en matèria financera:

Jordi Joly

Era un impost regressiu però no estem d'acord amb la manera com s'ha produït aquesta supressió. Ens treu autonomia política.


Joly, de manera provisional, també s'encarregarà de Serveis Generals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.