Jordi Carreras: 'La nova junta del PP és realista, però no ens posem límits'

Política

Publicat el 10/jun/10 per Marc Texidó

El president de la nova junta gestora del PP, Jordi Carreras, assegura que el partit no es posa sostre en les seves expectatives electorals. Carreras ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que el repte de la junta és impulsar la formació a la ciutat i ha destacat que per desenvolupar aquesta tasca s'està formant un nou equip 'sòlid' i 'competent'. El nou president dels populars considera que la situació del partit és 'molt millorable', fet que creu que podria ser un dels possibles motius que han portat la direcció del PP a Catalunya a cessar l'anterior junta local, encapçalada per Ana María Torrijos.

L'advocat i professor de Dret de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) Jordi Carreras és el nou president del Partit Popular de Sant Cugat, després que la setmana passada la direcció de Catalunya del partit decidís cessar l'antiga junta, liderada per Ana María Torrijos.

Durant una entrevista a Cugat.cat, Carreras ha explicat que desconeix els motius que han motivat la cessió dels antics dirigents. Per a l'advocat, la seva tasca d'ara en endavant passa per donar un impuls a la formació a la ciutat.

Jordi Carreras

La situació del partit és molt millorable, estem sota mínims. Tenim molt camp per recuperar, no ens posem sostre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




En un altre ordre de coses, Jordi Carreras no ha descartat ser el proper alcaldable del PP a les eleccions municipals de l'any vinent.

Jordi Carreras

Les coses són segures quan ho són. Quan el partit em nomeni candidat, a mi i a qui calgui, doncs serà segur, de moment no hi ha res segur.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Carreras creu que de moment no es poden posar exemples de les tasques que desenvoluparan a partir d'ara els populars, però ha dit que el seu partit està preocupat per la pressió que pateixen molts ciutadans per la crisi econòmica, i que intentaran suavitzar-la.