Villaseñor (PSC): 'CiU vol alentir la llei de l'Àrea Metropolitana per motius electorals'


Temes relacionats

Lluís Recoder: 'A Barcelona li falta visió metropolitana' (14/jun/10)

CiU presenta al Parlament 57 esmenes a la Llei de l'Àrea Metropolitana de Barcelona ( 6/mai/10)

Llum verda del govern a la llei que recuperarà l'ens gestor de l'àrea metropolitana ( 3/feb/10)

Suport de Recoder al Consorci de l'Àrea Metropolitana ( 7/mai/09)


  • Comparteix:

Villaseñor en roda de premsa

Villaseñor en roda de premsa

El PSC acusa l'alcalde, Lluís Recoder, i el seu partit, CiU, de posar obstacles a la llei de creació de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. En resposta a l'acusació de manca de visió metropolitana que Recoder va dirigir a la ciutat de Barcelona, el primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor, recorda que Sant Cugat només pertany a una entitat d'aquest àmbit, l'Entitat Metropolitana del Medi Ambient, i assenyala que qui aporta el 40% del finançament de les entitats metropolitanes és Barcelona. A més, els socialistes recorden que el fet que CiU encara mantingui Sant Cugat fora d'algunes entitats metropolitanes fa perdre diners a la ciutat.

La setmana passada, en una jornada de debat entorn l'organització i vertebració del territori metropolità, Recoder criticava la 'manca de visió metropolitana de l'Ajuntament de Barcelona' i reivindicava noves i més eficients estructures de gestió de la futura Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Els socialistes consideren 'incomprensibles' aquestes declaracions, ja que consideren que ni l'alcalde ni CiU en l'àmbit nacional creuen realment en la creació de l'AMB.

El PSC critica l'actitud 'obstruccionista i electoralista' de la federació nacionalista davant la llei que ha de regular aquesta entitat. Escoltem el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

CiU en l'àmbit nacional no creu en l'àrea metropolitana ja que ha portat el tràmit de la llei al Consell de Garanties Estatutàries.



En l'àmbit local, Villaseñor reclama a l'alcalde que faci un esforç per integrar Sant Cugat en les entitats supramunicipals d'àmbit metropolità.

Ferran Villaseñor

Demanem a Recoder que eviti que Sant Cugat en quedi fora. Això ens porta a perdre molts diners.





Els socialistes creuen que ni Recoder ni CiU volen la creació de l'Àrea Metropolitana en aquesta legislatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.