Els grups municipals es desmarquen de la proposta de tancar Cugat.cat per reduir despesa municipal


Temes relacionats

Jaume Clavell: 'Demanar l'eliminació de Cugat.cat és una bajanada' (16/jun/10)


  • Comparteix:

Cugat.cat inclou Cugat ràdio, Cugat diari i Cugat tv

Cugat.cat inclou Cugat ràdio, Cugat diari i Cugat tv

Els grups polítics del consistori rebutgen la proposta de tancar el grup de comunicació Cugat.cat per retallar despeses municipals, una proposta inclosa en el manifest de treballadors promogut pels sindicats CGT i SFP. CiU defensa l'eficiència i l'alta productivitat dels treballadors del grup de comunicació públic, mentre que ERC denuncia la 'deriva populista' que demostren propostes com aquesta. De la seva banda, PSC i ICV admeten que caldria retallar els costos de Cugat.cat però no es plantegen, en cap cas, l'opció del tancament.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró (CiU), qualifica d'inacceptable la proposta que recull el manifest i destaca l'esforç fet per la plantilla de Cugat.cat per reciclar-se i adaptar-se a la transformació d'una emissora de ràdio en un grup multimèdia. En aquesta línia, Puigneró afirma que Cugat.cat és un exemple de productivitat i d'adaptació al canvi.

Jordi Puigneró

El personal s'ha reciclat per adaptar-se a la transformació en grup de comunicació multimèdia. És un exemple del que hauria de ser la funció pública.



El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, comparteix la necessitat de retallar despeses de comunicació de l'Ajuntament, entre elles el pressupost de Cugat.cat, però descarta l'opció de tancar el grup de comunicació.

Ferran Villaseñor

Una cosa és tendir a l'eficiència en temps de crisi i una altra tancar un mitjà. Si governem, nosaltres no tancarem Cugat.cat.



En la mateixa línia s'ha expressat el president i portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, que opina que Cugat.cat podria reduir el seu pressupost però rebutja la proposta d'eliminar un mitjà de comunicació que qualifica de plural.

Joan Calderon

S'ha d'estudiar com reduir la despesa, però no tancar un mitjà necessari per a Sant Cugat i plural en la informació.



El portaveu d'ERC, Raül Grangé, ha mostrat el seu 'desacord absolut' amb una proposta que ha qualificat de populista.

Raül Grangé

Respectem l'opinió d'una cinquantena de treballadors, però no hi estem d'acord en absolut.




Els grups municipals han expressat la seva opinió aquest dimarts a la tertúlia política de Cugat ràdio (91.5 FM). El PP no s'ha pronunciat perquè des de fa tres setmanes cap representant del partit no assisteix a aquest espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.