ICV engega un procés obert per escollir el cap de llista a les municipals del 2011

Joan Calderon, president local d'ICV

Política

Publicat el 16/jun/10 per Mar Castro

ICV engegarà la setmana vinent un procés obert d'elecció del proper cap de llista a les eleccions municipals del 2011. Els candidats ecosocialistes tenen temps fins el segon dilluns de juliol per presentar els avals necessaris. La segona quinzena de setembre es farà la votació i el 23 d'aquell mes es donarà a conèixer el nom del proper alcaldable ecosocialista.

ICV vol obrir el procés de votació al màxim nombre de santcugatencs, més enllà de la seva militància. Ho ha explicat el president local dels ecosocialistes, Joan Calderon.

Joan Calderon

Tota aquella gent que està participant del procés 'Repensem Sant Cugat' també pot participar a la votació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest dilluns, qui vulgui ser candidat d'ICV a les properes eleccions municipals ja pot presentar la seva declaració d'intencions. A partir de dimecres i fins el segon dilluns de juliol hi haurà temps per a la recollida d'avals, que haurà de ser, com a mínim, d'un 10% de la militància santcugatenca. El segon dimarts de juliol es donaran a conèixer els candidats a cap de llista i, després de l'estiu, el 15 i 16 de setembre, es faran les votacions. L'acte de proclamació del cap de llista d'ICV a Sant Cugat es farà el 23 de setembre.