El PP considera que el pacte de CIU amb ERC perjudicarà Sant Cugat


  • Comparteix:

El PP de Sant Cugat creu que el pacte de govern que ultimen CiU i Esquerra s'està supeditant als interessos partidistes i no beneficiarà els santcugatencs. El secretari general del PP a Barcelona, Jordi Cornet, ha assegurat que només un pacte amb els populars pot garantir un govern municipal que afavoreixi els ciutadans.

El secretari general de Barcelona ha lloat la tasca de la presidenta local, Berta Rodríguez, pel que considera una excel·lent gestió de govern en els tres últims anys i uns bons resultats electorals. Cornet ha assegurat que Rodríguez, des del seu escó de diputada, ha aconseguit grans beneficis per la ciutat, com la venda de la caserna de la guàrdia civil de Mira-Sol.

Segons Jordi Cornet, el pacte CiU-PP ha funcionat molt bé, mentre que l'acord que s'està tancant amb Esquerra Republicana NO respon als interessos de la ciutat, sinó a les directrius dels diferents partits:

Jordi Cornet

El pacte amb el PP ha funcionat, i la resta són "invents amb gaseosa". Si CiU retrassa el pacte per sobre dels interessos de Sant Cugat, és una altre qüestió.


Jordi Cornet ha atribuït al Partit Popular tots els èxits de la gestió municipal de l'últim mandat, aconseguint sanejar els comptes al mateix temps que s'han fet grans inversions per la ciutat. Segons Cornet, Recoder ha aconseguit vendre com a seva la feina feta pels 4 regidors populars:

Jordi Cornet

Recoder ha aconseguit capitalitzar la bona gestió del PP, i per això ha pujat un regidor.


Berta Rodríguez ha anunciat que des del PP de Sant Cugat es farà tot el possible durant la campanya electoral per aconseguir que el seu partit sigui decisiu al proper govern de la Generalitat. Cornet ha afegit que el partit prioritza els comicis autonòmics i generals a la renovació interna del partit al Vallès, després de la dimissió de Martí Garcia com a president comarcal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.