La directora de Comerç del govern aposta per aliances estratègiques entre petites empreses per lluitar contra la crisi


  • Comparteix:

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, i Gemma Puig durant la trobada amb els comerciants

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, i Gemma Puig durant la trobada amb els comerciants

'Les petites empreses s'han d'unir i treballar en xarxa per afrontar els efectes de la crisi econòmica'. Són paraules de la directora de Comerç de la Generalitat, Gemma Puig, que aquest dimecres ha abordat a l'Ateneu les claus de l'impacte de la nova Llei d'ordenació d'equipaments comercials en una trobada amb els comerciants de la ciutat organitzada per ERC.

La trobada entre la directora de Comerç i els comerciants s'emmarca en la ronda que està fent el govern per informar del contingut del nou decret llei aprovat a finals de l'any passat i ratificat el febrer, i per exposar com queda la trama urbana dels municipis. Els comerciants han traslladat a Gemma Puig la seva preocupació pel finançament i les seves consultes sobre gestió empresarial.

Puig ha recordat que a Catalunya hi ha 80.000 empreses comercials i 100.000 establiments, fet que demostra que la majoria només tenen un punt de venda. Només el 8% de les companyies tenen més de tres punts de venda i tan sols el 2% en té més de 15. La directora de Comerç assegura que per sobreviure a la conjuntura econòmica, la microempresa i l'empresa familiar s'han d'associar per aconseguir aliances estratègiques, a les quals el govern donarà suport.

Gemma Puig

És molt important que treballin en xarxa, que s'uneixin, que creïn aliances estratègiques entre empreses.


Puig ha destacat que aquests dies estan celebran el Mes del Comerç per donar un impuls a un dels sectors més afectats per la crisi i proporcionar reactivació econòmica i eines per lluitar contra la conjuntura actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.