ERC demana al plenari consensuar inversions per millorar el manteniment de la Floresta


Temes relacionats

ERC denuncia l'estat 'deteriorat' i 'abandonat' de la Floresta (15/jun/10)

El PSC demana una revisió dels horaris de recollida d'escombraries ( 2/jun/10)


  • Comparteix:

L'estat públic de la Floresta, a debat al ple municipal d'aquesta tarda

L'estat públic de la Floresta, a debat al ple municipal d'aquesta tarda

ERC porta avui al ple una moció per millorar el manteniment de l'espai públic de la Floresta, mentre que el PSC demanarà una revisió dels horaris de recollida d'escombraries. Les dues formacions, conjuntament amb ICV-EUiA, reclamaran també l'arranjament dels accessos a l'escola la Floresta. CiU, de la seva banda, portarà a debat una proposta amb motiu del 30è aniversari de la legalització de les associacions homosexuals.

ERC proposarà que es consensuïn amb els grups polítics i els veïns de la Floresta les inversions prioritàries que s'han de fer al districte i el calendari d'execució per tirar endavant millores en aquesta zona de la ciutat. Els republicans denuncien l'estat 'deteriorat' i 'abandonat' de la Floresta i reivindiquen que se'n faci el manteniment oportú. El regidor d'ERC Toni Ramon és el representant republicà al consell de districte.

Toni Ramon

El que no pot ser és que un Ajuntament tingui un barri en tan mal estat. Presentem una moció que insta l'equip de govern, els polítics i els veïns a consensuar les inversions.


ICV-EUiA portarà a debat una moció contra les mesures de l'executiu espanyol per reduir el dèficit públic, mentre que el PSC buscarà el suport a les mesures empreses per la Generalitat contra la crisi.

Els mateixos socialistes reclamaran una revisió 'total' dels horaris de recollida d'escombraries, ja que consideren que s'ha de buscar la millor manera de cobrir aquest servei sense molestar ni veïns ni trànsit i complint, alhora, l'ordenança de soroll. Escoltem el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Demanem una revisió dels horaris de recollida d'escombraries. Algú troba normal que es desperti els veïns a les set del matí d'un diumenge?




També en el marc del ple municipal d'aquesta tarda, ICV-EUiA presentarà una moció sobre l'atac israelià a l'anomenada 'Flotilla de la llibertat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.