CiU demana al Parlament la construcció de l'intercanviador de Volpelleres


  • Comparteix:

Imatge de l'estació de FGC de Volpelleres, a 900 metres de la de Renfe

Imatge de l'estació de FGC de Volpelleres, a 900 metres de la de Renfe

El grup parlamentari de CiU insta a traslladar les andanes de l'estació de Renfe de Volpelleres per apropar-les a la recentment inaugurada estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) del barri. Els diputats de CiU Josep Rull i Joan Recasens han entrat al registre del Parlament la proposta, que a més demana el canvi de nom de l'estació d'Adif pel de Volpelleres. D'aquesta manera, CiU torna a posar sobre la taula política la petició de l'Ajuntament d'un intercanviador entre les dues estacions que es troben 900 metres separades.

El diputat de CiU i tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha subratllat que aquest intercanviador és 'de sentit comú' i una manera de fomentar el transport públic.

Joan Recasens

Tard o d'hora caurà. S'ha de tirar endavant, s'ha d'acostar l'estació.








Tot i així, Recasens veu en el traspàs del servei de rodalies a la Generalitat una nova porta oberta per materialitzar definitivament aquest intercanviador reclamat des de fa anys.

Joan Recasens

Hi havia reticències. Ara les dues línies les gestiona la Generalitat. L'estació és d'Adif i hi haurà negociació política.



Les dues estacions es troben a una distància d'uns 15 minuts a peu, fet que dificulta l'enllaç intermodal entre els dos serveis ferroviaris.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.