El PSC demana a l'alcalde un ple extraordinari per aclarir la informació sobre Millet i el PAV3


Temes relacionats

Fèlix Millet hauria negociat amb Ferrovial el 4% per l'obra del PAV3 de Sant Cugat (30/jun/10)


  • Comparteix:

Salvador Gausa, portaveu del PSC

Salvador Gausa, portaveu del PSC

El PSC demana a l'equip de govern que aclareixi la informació que avui publica 'El Periódico', segons la qual Fèlix Millet va negociar una comissió del 4% per l'adjudicació a Ferrovial de les obres del PAV3 de la Rambla del Celler. El grup socialista insta l'alcalde a convocar un ple extraordinari per oferir explicacions públiques a la ciutadania de Sant Cugat.

El PSC deixa clar que no prejutja ni acusa l'equip de govern de cap actuació il·lícita, sinó que reclama una resposta clara, convincent i ràpida de l'equip de govern. Segons els socialistes, en aquests moments el consistori ha de donar mostres de transparència i facilitar l'accés dels grups polítics i els ciutadans a la informació. Escoltem el portaveu del PSC, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

No podem fer conjectures ni posar cap ombra de sospita sobre ningú. Volem saber, i en tenim dret, què ha passat.


En concret, el PSC vol que es convoqui de forma immediata una comissió informativa de Territori perquè l'equip de govern aporti tota la informació disponible als grups polítics. A més, els socialistes reclamen a l'alcalde que doni explicacions públiques amb la convocatòria d'un ple extraordinari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.