ICV vol informació sobre totes les adjudicacions d'obres que s'hagin encarit més d'un 20%


  • Comparteix:

Joan Calderon, portaveu d'ICV

Joan Calderon, portaveu d'ICV

ICV-EUiA reclama a l'equip de govern que faciliti tota la informació sobre els contractes de l'Ajuntament que s'hagin encarit un 20% sobre el preu d'adjudicació. El portaveu ecosocialista, Joan Calderon, ha recordat que la seva formació va denunciar en el seu moment la desviació de preu que havia patit l'obra del PAV3, una adjudicació que ara és objecte d'investigació després que hagin vist la llum documents en què Fèlix Millet negocia amb Ferrovial una comissió del 4% per l'adjudicació d'aquesta obra.

El grup d'ICV-EUiA ha demanat que es facilitin les dades de totes les licitacions de contractes per part de l'Ajuntament des del maig de 1999 fins a data d'avui que hagin patit, en la liquidació, un encariment del 20% sobre el preu d'adjudicació del concurs. Joan Calderon ha recordat que el seu grup ja va denunciar en el seu moment la desviació en el preu final que havia patit l'obra del PAV3, adjudicada a Ferrovial.

D'altra banda, Calderon ha qualificat de 'paradoxal' que el gerent de l'Ajuntament l'any de l'adjudicació, Jordi Turull, sigui actualment el portaveu de CiU a la comissió parlamentària que investiga el presumpte finançament il·legal de CDC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.