L'alcalde nega cap relació de l'Ajuntament amb el 'cas Palau' i obre la porta a querellar-se contra Fèlix Millet


Temes relacionats

Fèlix Millet hauria negociat amb Ferrovial el 4% per l'obra del PAV3 de Sant Cugat (30/jun/10)

El PSC demana a l'alcalde un ple extraordinari per aclarir la informació sobre Millet i el PAV3 (30/jun/10)

ICV vol informació sobre totes les adjudicacions d'obres que s'hagin encarit més d'un 20% (30/jun/10)


  • Comparteix:

L'alcalde nega rotundament que l'Ajuntament de Sant Cugat tingués cap coneixement de la negociació d'una suposada comissió entre Fèlix Millet i la constructora Ferrovial per l'adjudicació de les obres del PAV3 de la Rambla del Celler. En resposta a la notícia que ha publicat aquest dimecres 'El Periódico', Lluís Recoder assegura que Sant Cugat sempre ha destacat per la transparència en totes les adjudicacions i obre la porta a querellar-se contra l'expresident del Palau de la Música per tacar el bon nom del consistori santcugatenc.

En una compareixença d'urgència, aquest dimecres, Recoder ha mostrat la seva absoluta sorpresa i desconeixement de la informació publicada pel diari 'El Periódico', segons la qual Millet hauria negociat amb Ferrovial una presumpta comissió del 4% per l'adjudicació de les obres del PAV3 de la Rambla del Celler. L'alcalde ha subratllat que l'Ajuntament sempre ha destacat per la transparència en les adjudicacions, tant ara com al 2003, i ha negat que cap membre de la corporació municipal tingués coneixement de la suposada negociació entre Millet i la constructora.

Lluís Recoder

Ni jo ni cap membre o treballador de la corporació d'ara ni del passat mandat tenim cap coneixement d'aquesta informació.


Recoder ha remarcat que l'adjudicació es va fer amb totes les garanties legals i amb la màxima transparència. L'alcalde ha obert la porta a querellar-se contra el president del Palau de la Música, Fèlix Millet, per tacar el bon nom del consistori.

Lluís Recoder

Si la informació publicada es confirmés judicialment, l'Ajuntament estudiaria la possibilitat de presentar una querella contra Millet.


L'alcalde ha afirmat que mai no ha mantingut contactes personals amb Fèlix Millet ni amb la resta d'imputats pel 'cas Palau'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El que han de fer és demostrar-ho amb la seva exquisida transparència.

Joan Serrallonga. Enviat el 1/jul/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.