Lluís Recoder i els alcalde de la comarca es reuneixen amb Núria de Gispert per demanar més efectius a l'Estat


  • Comparteix:

Lluís Recoder s'ha reunit amb la consellera de Gispert.

Lluís Recoder s'ha reunit amb la consellera de Gispert.

Lluís Recoder i una delegació d'alcaldes de la comarca s'ha tornat a reunir amb la consellera d'Interior i Justícia, Núria de Gispert, per mirar de coordinar accions per accelerar l'arribada dels agents del Cos Nacional de Policia alliberats pel desplegament del Mossos en algunes poblacions. Tot i que els efectius arriben amb comptagotes, Lluís Recoder ha tornar a reclamar al ministeri de l'Interior que compleixi els seus compromisos i doti les poblacions del nombre d'agents que els pertocaria.

Tot i que Lluís Recoder i la delegada del govern central a Catalunya, Julia Garcia Valdecasas han coincidit en la inauguració de Roche a Sant Cugat, no s'ha parlat ni un esborrany de la manca d'efectius que una vegada i una altra han vingut denunciant Sant Cugat i la resta de poblacions del Vallés.

En canvi, Recoder i la resta d'alcaldes sí s'han reunit amb la consellera Núria de Gispert per coordinar estratègies que acabin amb aquest dèficit endèmic d'agents de la policia estatal a la comarca. L'alcalde ha explicat que tot i s'ha fet alguna dotació, aquesta està molt per sota de les promeses fetes pel propi ministre de l'Interior:

Lluís Recoder

S'ha produït una petita millora però queda molt per sota de les necessitats de les nostres poblacions i seguirem treballant en aquest sentit.


Recoder espera que l'avançament en algunes poblacions dels Mossos d'Esquadra ajudi a fer arribar a Sant cugat agents estatals que quedaran, d'aquesta manera alliberats:

Lluís Recoder

El compromís és que aquest avançament del desplagament faci que arribin més efectius però la dotació és insuficient i demanem que el ministeri de l'Interior compleixi la seva paraula.


Recordem que la Junta de Seguretat de Catalunya finalment ha decidit avançar el desplegament del Mossos al Vallés Occidental al 2006. Fins que arribi la policia catalana, la comissaria de Sant Cugat arrossega una dotació de la meitat dels efectius que li pertocarien per la població que teníem ara fa 5 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.