La CUP creu que José Montilla no hauria d'assistir a la manifestació del 10-J

La CUP crida a la participació aquest dissabte

Política

Publicat el 8/jul/10 per Jaume Blanché

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de la ciutat creu que José Montilla no hauria d'assistir a la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona, en contra de la sentència de l'Estatut del Tribunal Constitucional. L'organització ha criticat en declaracions a Cugat.cat el posicionament del president de la Generalitat que, segons diuen, vol treure protagonisme i rèdit polític. La CUP demana una assistència massiva a la manifestació per reclamar la independència i no per defensar l'Estatut.

El membre de la CUP Aniol Pros ha explicat que Montilla no hauria d'assistir a la manifestació. Ho ha dit en una entrevista a Cugat.cat.

Aniol Pros

Creiem que Montilla no hauria d'anar a la manifestació. Ja sabem quin peu calça, és el mateix de sempre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Per la CUP ara és el torn de la ciutadania per impulsar un canvi en les relacions entre Catalunya i l'Estat espanyol, perquè, segons diuen, s'ha demostrat que la classe política catalana està sotmesa a l'Estat. Pel que fa a l'àmbit polític reclamen que es doni pas a organitzacions 'desacomplaxadament independentistes'.

Aniol Pros ha explicat que l'organització es mostra optimista de cara a la participació a la manifestació, i ha demanat que la ciutadania reclami la independència.

Aniol Pros

Som molt optimistes, creiem que hi haurà molta gent. També creiem que la majoria de la població reclamarà la independència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Pel que fa a la pancarta que encapçalarà la manifestació, les CUP donen suport al lema que ha preparat Òmnium Cultural i rebutgen la posició del PSC de fer servir una senyera.