Important presència santcugatenca a la manifestació en defensa de l'Estatut


  • Comparteix:

Estació dels FGC de la plaça Lluís Millet

Estació dels FGC de la plaça Lluís Millet

L'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat ha estat testimoni del degoteig constant de santcugatencs que han decidit sumar-se a la manifestació contra la sentència del Tribunal Constitucional (TC). Des de primera hora de la tarda, la plaça de Lluís Millet ha aplegat centenars de santcugatencs preparats per protagonitzar una de les cites històriques per a Catalunya, segons coincideixen els participants preguntats per Cugat.cat. La convocatòria aplega des de veïns a títol personal, entitats locals fins a bona part dels representants polítics. Cugat.cat segueix l'esdeveniment des de Sant Cugat i està present també a Barcelona.

Alguns dels santcugatencs que s'han desplaçat a Barcelona amb els FGC han explicat els motius de la seva participació a la manifestació.

Santcugatencs

Ens correspon com a ciutadans catalans i encetem una nova estapa lligada al sobiranisme. / Reivindicar els nostres drets. / Ens hem de defensar. / Hem de dir prou i ho hem de dir tots junts.



La contundent resposta unitària dels ciutadans que han col·lapsat el recorregut a Barcelona ha deixat, segons els resentants socials i polítics, un missatge clar: la manifestació del 10 de juliol marcarà un abans i un després en el futur de Catalunya.


La manifestació, liderada per Òmnium Cultural, ha sortit a les sis de la tarda de la cruïlla entre la Diagonal i el passeig de Gràcia, a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.