El PSC troba 'pobres' els arguments de Conesa per desvincular Ferrovial de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor en roda de premsa

Ferran Villaseñor en roda de premsa

El PSC considera un argument 'pobre' la resposta que la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, va donar en referència a la possible relació entre Ferrovial i l'Ajuntament arran de la suposada negociació entre la constructora i l Fèlix Millet d'una comissió per l'adjudicació de les obres del PAV3. Els socialistes no creuen que el fet que Ferrovial no hagi aconseguit cinc de les obres a les quals ha optat en concursos d'habitatge públic a la ciutat demostri la no vinculació de l'empresa i l'Ajuntament.

El PSC assegura que els arguments que va emprar la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, per desvincular l'Ajuntament de l'empresa Ferrovial no demostren res. Així ho ha dit el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, que també ha volgut destacar que la vulnerabilitat d'aquest argument no significa que es pugui inculpar l'Ajuntament.

Villaseñor també ha criticat la criminalització que aquest argument suposa per a l'empresa.

Ferran Villaseñor

Ens sembla un argument molt pobre. Criminalitzar una empresa perquè es presenti i no guanyi un concurs públic.


D'altra banda, els socialistes han anunciat la participació de sis membres del PSC local a una reunió que es farà dissabte a Lleida per pactar el programa electoral per a les properes eleccions al Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.