Recoder, número 8 a les llistes de CiU per a les eleccions al Parlament


  • Comparteix:

Lluís Recoder

Lluís Recoder

L'alcalde, Lluís Recoder, ocuparà el número vuit de la llista que el president de CiU, Artur Mas, ha dissenyat per a les properes eleccions al Parlament. La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, també formarà part de la candidatura nacionalista en el número 43, així com el democristià Joan Recasens, que té assegurada una posició a la llista al voltant del número 20. La candidatura es ratificarà dissabte, quan CDC i Unió Democràtica ajustaran les posicions definitives.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat satisfet amb la seva presència a les llistes, tot i que demana cautela fins a la confirmació de dissabte.

Lluís Recoder

No puc ni ratificar-la ni desmentir-la perquè s'aprovarà dissabte.









La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, també s'ha mostrat entusiasmada de formar part de la candidatura d'Artur Mas per a les eleccions de la tardor.

Marta Subirà

Crec que és 43. Encara no podem avançar com anirà però em faria molta il·lusió poder formar part del Parlament de Catalunya.



L'extinenta d'alcalde de Cultura Àngels Ponsa també formarà part de la llista electoral de la federació nacionalista, en la posició 39. Un altre dels santcugatencs que té assegurada la seva presència a la llista és el tinent d'alcalde de Presidència i actual diputat al Parlament, Joan Recasens, en el seu cas per Unió Democràtica.

Joan Recasens

Suposo que aniré més o menys com les passades eleccions, al voltant del 20.




Tot i l'alta presència a la llista d'actuals membres del govern de la ciutat, el president de CiU a Sant Cugat, Jordi Puigneró, ha destacat que Sant Cugat seguirà tenint un govern 'potent'.

Jordi Puigneró

Ha de ser d'orgull. En cap moment la ciutat es queda en quadre.



Artur Mas encapçalarà la llista i el número dos l'ocuparà la democristiana Joana Ortega, que substitueix Núria de Gispert. Felip Puig i Meritxell Borràs es mantindran en el tercer i quart lloc, mentre que el cinquè correspon al membre d'Unió Ramon Espadaler i el sisè al convergent Oriol Pujol.

La confirmació definitiva de les posicions en la llista de Convergència i Unió per a les eleccions de la tardor es decidirà aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.