L'oposició diu que encara hi ha molt a millorar en matèria de transparència


Temes relacionats

Recoder: 'No hi ha cap mena de dubte que estem dins l'equip dels millors' (21/jul/10)

Sant Cugat torna a ocupar el primer lloc del rànquing de municipis més transparents de l'Estat (21/jul/10)


  • Comparteix:

Ple municipal amb representació de tots els grups polítics

Ple municipal amb representació de tots els grups polítics

L'oposició considera que l'Ajuntament té molt a millorar en matèria de transparència tot i ocupar, per segon any consecutiu, el primer lloc del rànquing de municipis més transparents de l'Estat que elabora Transparència Internacional Espanya. En concret, PSC, ICV-EUiA, ERC i PP critiquen la lentitud que en la majoria de les ocasions demostra l'equip de govern per respondre a les seves peticions.

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, ha explicat quins són els àmbits on l'Ajuntament ha de millorar.

Salvador Gausa

Creiem que l'Ajuntament pot millorar sobretot en l'àmbit dels recursos humans, mitjans de comunicació i contractació d'obres.









També crític s'ha mostrat el portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, que ha recordat que és un premi compartit amb cinc municipis més.

Joan Calderon

Correspon a una realitat que marca una ONG amb uns criteris determinats. Hem de recordar que és un premi compartit amb altres ciutats.




El regidor republicà Toni Ramon ha criticat la lentitud que han de patir tant l'oposició com les associacions de veïns i altres entitats en les peticions d'informació.

Toni Ramon

És un Ajuntament que es caracteritza per tenir queixes constants d'associacions de veïns de no resposta de molts temes. El mateix podem dir l'oposició.




Una queixa que també ha fet seva la portaveu del PP, Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

Entenem que s'ha fet un estudi parcial perquè totes les peticions que hem fet des de l'oposició perquè ens informin sobre algunes qüestions estan encara per respondre.





L'índex del 2010 de Transparència Internacional Espanya atorga la màxima puntuació, de 100 punts, a la nostra ciutat, en una primera posició compartida amb cinc municipis més: Sabadell, Bilbao, Gijón, Ponferrada i Puerto de Santamaría. D'aquesta manera, Sant Cugat és l'únic municipi de l'Estat que aconsegueix liderar el rànquing per segon any consecutiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.