La zona del carrer Alps rep la partida de lliure disposició de Mira-sol tot i les discrepàncies


  • Comparteix:

Consell del districte de Mira-sol

Consell del districte de Mira-sol

El consell de districte de Mira-sol ha aprovat aquest dimecres en sessió extraordinària destinar el 80% del pressupost de la partida de lliure disposició, més de 300.000 euros, a la urbanització del carrer Alps i el seu entorn. Les discrepàncies amb la manera de proposar el projecte han fet que només sis integrants del consell, dels més d'una quinzena que en formen part, hagin assistit a aquesta reunió extraordinària.

Els partits de l'oposició PSC i ICV-EUiA han titllat el procés d''alcaldada' per haver posat el 'caramel a la boca' als veïns de la zona del carrer Alps abans d'hora. Tot i això, ambdós partits han votat a favor d'aquesta proposta a condició que l'any vinent es destini una quantitat igual o similar a altres zones, especialment al carrer Pla i el seu entorn.

De la seva banda, el president del consell del districte, Xavier Martorell, ha assegurat que el procés ha estat l'adequat.

Xavier Martorell

L'oposició no té cap mena de raó. L'alcalde va dir que l'adjudicació dels diners de lliure disposició s'havia de plantejar en el consell de districte.




La membre de l'associació de veïns de Sant Joan de Mira-sol, Agustina Molins, creu que l'adjudicació és justa.

Agustina Molins

Són els primers carrers del barri i ara van pensar d'aprofitar aquests diners per arreglar-los. Esperem que tot surti bé i siguem amics amb tots els veïns.






Des de l'oposició, els socialistes han mostrat el rebuig al recentment aprovat Reglament Orgànic Municipal (ROM) que, entre d'altres mesures, preveu treure l'oposició dels consells de districte, i per tant, fer que assisteixin de públic als consells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.