El PP desmeteix que l'equip de govern no conegués el pacte amb Coll Favà


  • Comparteix:

El PP ha desmentit que l'anterior equip de govern desconegués el pacte acordat amb l'associació de veïns de Coll Favà per la ubicació de la fira de Festa Major. Els populars, que han criticat els seus antics socis de govern coms'estan fent les obres de la Plaça Lluís Millet, asseguren que Convergència i Unió fa veure que pateix amnèsia.

Els populars també s'han afegit a les crítiques que ha aixecat la ubicació de la fira de Festa Major a Coll Favà. La portaveu del PP, Berta Rodríguez, no considera just que les atraccions s'instal.lin de forma consecutiva a Coll Favà, quan Sant Cugat és el segon municipi amb més extensió de la demarcació.

Rodríguez s'ha referit a l'amnèsia que, segons diu, pateix CiU quan assegura que no estava al corrent del pacte amb els veïns:

Berta Rodríguez

L'equip de govern coneixia que hi havia un acord per ubicar la fira cada dos anys


Rodríguez també ha carregat contra l'equip de govern en referència a les obres de la plaça Lluís Millet. La popular considera que el desviament del trànsit no és el més adequat, ja que els vehicles haurien d'anar pel carrer Rosselló, Valldoreix i Àngel Guimerà. La regidora està convençuda que aquestes obres procaran un gran caos de circulació:

Berta Rodríguez

Patirem de valent el caos circulatori que s'està generant


La popular també espera que les obres de la plaça Lluís Millet es puguin completar en el mig any fixat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.