Joan Recasens serà alcalde accidental fins dimarts


  • Comparteix:

Joan Recasens, en una imatge d'arxiu

Joan Recasens, en una imatge d'arxiu

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, assumeix les funcions d'alcalde accidental des d'aquest divendres fins dimarts que ve. Recasens substitueix en el càrrec la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà. L'alcalde, Lluís Recoder, reprendrà la seva activitat habitual al capdavant de l'Ajuntament l'1 de setembre.

Durant el mes d'agost, el càrrec també l'han ocupat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira i la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà.

Fins l'1 de setembre, l'alcalde, Lluís Recoder, no té previst tornar a la seva feina habitual i gaudirà de les seves vacances d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.