ERC, satisfeta pel seu paper durant el curs polític i inquieta per la lentitud de l'equip de govern


  • Comparteix:

Toni Ramon i Raül Grangé

Toni Ramon i Raül Grangé

El grup municipal d'ERC es mostra satisfet per la quantitat d'acords i propostes que ha efectuat durant aquest curs polític i assegura que tot i ser el grup més petit del consistori és el que té més influència. En canvi, els republicans es mostren inquiets davant la 'lenta gestió' dels projectes i mocions que ha de tirar endavant el govern municipal. ERC ha definit la seva oposició com a 'constructiva' i 'dialogant', i ha assegurat que gràcies al seu suport la ciutat té ara un caire més 'progressista' i 'social'.

Durant el balanç d'ERC del curs polític, aquest dimecres, el portaveu del grup municipal republicà, Raül Grangé, ha criticat la lentitud de l'equip de govern a l'hora de desenvolupar acords plenaris. Grangé ha lamentat que algunes mocions no s'acabin complint totalment.

Raül Grangé

El ple aprova mocions, sí, però després no s'acaben fent realitat.


Grangé i el regidor republicà Toni Ramon han recordat els eixos d'actuació d'ERC durant aquest curs. En aquest sentit, han destacat que se senten molt orgullosos d'haver contribuït a la millora de la qualitat de vida dels santcugatencs gràcies als acords en matèria de taxes i bonificacions per a jubilats o famílies monoparentals, per exemple.

Grangé ha puntuat així el paper de l'equip de govern durant el curs polític que ara s'acaba.

Raül Grangé

L'equip de govern necessita millorar, hauria d'anar a setembre.


En matèria de polítiques d'immigració, ERC considera que l'equip de govern no té cap interès en què els nouvinguts s'integrin plenament en la llengua catalana i en el teixit associatiu. Quant a les preocupacions dels ciutadans, ERC ha defensat que durant el curs ha presentat diverses propostes per millorar la mobilitat de la ciutat, com, per exemple, millorar els senyals o instaurar aparcaments de zona verda que 'malauradament' l'equip de govern, segons els republicans, ha 'dilatat'. Pel que fa al projecte de Can Busquets, ERC ha afirmat que el seu grup ha aconseguit evitar la urbanització. En matèria d'oci i lleure, els republicans han criticat que l'equip de govern també ha gestionat molt lentament els acords a què s'ha arribat.

Un altre dels aspectes que han destacat és la 'lenta gestió' de l'equip de govern en l'aplicació de la moció aprovada al ple per la normalització del català al cinema. Pels republicans, el consistori hauria de vetllar perquè Cinesa es modernitzés per acollir la subtitulació en català de pel·lícules en versió original.

Per últim, els republicans han apuntat que el govern municipal 'no vol baixar del burro' després de les peticions dels florestans sobre la situació del districte. En aquest sentit, Toni Ramon ha destacat que el seu partit ha presentat diverses propostes per millorar la situació.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Voleu dir ? Que vol dir "és el que té més influència" ? En quins temes ?

Joan Serrallonga. Enviat el 29/jul/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.