ERC, preocupada per la minva de lideratge de Recoder


  • Comparteix:

Raül Grangé

Raül Grangé

ERC es mostra inquieta i preocupada davant la possibilitat que l'alcalde, Lluís Recoder, i els tinents d'alcalde Joan Recasens i Marta Subirà tinguin 'altres prioritats' després de les eleccions al Parlament. El portaveu d'ERC, Raül Grangé, ha alertat de la minva de lideratge de Recoder a l'Ajuntament que, segons el republicà, ja porta temps dedicant-se a altres questions que no estan relacionades amb l'alcaldia.

L'alcalde, Lluís Recoder, ocupa el número 8 de la llista de CiU al Parlament. De la seva banda, el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ostenta la 22a plaça i la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, el número 43. Per Raül Grangé, la presència de tres membres de l'equip de govern a les llistes és 'inquietant' pels ciutadans.

Grangé ha assegurat que ja fa temps que es nota una 'absència en el lideratge' de l'equip de govern.

Raül Grangé

Estem inquiets pel futur de la legislatura. L'equip de govern té una minva en el seu lideratge.


Si CiU guanya els comicis que se celebraran aquesta tardor, els tres membres de l'equip de govern podrien abandonar els seus càrrecs al consistori o combinar-los amb altres responsabilitats a la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.