Recoder veu amb prudència el seu futur polític tot i la posició a les llistes de CiU al Parlament


Temes relacionats

Aymerich: 'L'entrada de Recoder a la Generalitat pot ajudar la nostra ciutat' (27/jul/10)

Conesa resta prudent, però no tanca la porta a la successió de Recoder (26/jul/10)

Recoder rep el suport de CiU per ocupar el 8 de la llista electoral del partit (26/jul/10)


  • Comparteix:

Lluís Recoder ocuparà el número 8 a les llistes de CiU al Parlament

Lluís Recoder ocuparà el número 8 a les llistes de CiU al Parlament

Lluís Recoder es mostra prudent i evita pronunciar-se sobre el seu futur polític si Artur Mas aconsegueix presidir la Generalitat. En una entrevista a Cugat tv, l'alcalde i dirigent de CiU assegura que li fa il·lusió treballar per la millora de la societat, però no aclareix si voldria ser conseller d'un hipotètic govern de la federació nacionalista. Sobre el seu eventual relleu a l'alcaldia, Recoder lloa la vàlua de Mercè Conesa però afegeix que podria dir el mateix d'altres membres de l'actual equip de govern. Mira l'entrevista íntegra a Cugat tv

Com sempre que li pregunten sobre aquesta qüestió, Recoder ha dit a Cugat tv que encara és molt d'hora per especular sobre l'escenari postelectoral i que fer política-ficció no és plat del seu gust. Malgrat això, periodistes i polítics continuen llegint entre línies quan l'alcalde i dirigent de CiU respon preguntes sobre si estaria disposat a ser conseller d'un govern presidit per Artur Mas. Això és el que ha contestat aquest dijous en una entrevista a Cugat tv.

Lluís Recoder

Estic en política perquè tinc uns ideals de país i de societat. Tot allò que sigui ajudar a què la societat millori em faria il·lusió.


Recoder ha aclarit, però, que ara per ara continua concentrat en la seva actual responsabilitat com a alcalde, tot i que també ha reiterat que la seva ambició no passa per perpetuar-se al capdavant del consistori santcugatenc. Segons l'alcalde, ocupar el número 8 a les llistes de CiU al Parlament no té res a veure amb assumir determinades responsabilitats en un hipotètic govern de la federació nacionalista.

Sobre el seu hipotètic relleu a l'alcaldia, Recoder ha elogiat la vàlua de l'actual tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que lidera les travesses sobre la successió, tot i que ha afegit que hi ha altres persones que també complirien els requisits.

Lluís Recoder

És una persona íntegra, molt honesta, capaç i bona persona. L'aprecio molt. Però això mateix li podria dir d'altres persones de l'equip de govern.


Recoder va integrar Conesa al seu equip l'any 1999, en el seu primer mandat com a alcalde, i des d'aleshores li ha atorgat responsabilitats destacades al capdavant de la tinència d'alcaldia de Polítiques Socials i Territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.