Recoder: 'No aprovar el parc natural de Collserola en aquesta legislatura seria un gran fracàs del tripartit'


Temes relacionats

La Generalitat assegura que Collserola serà parc natural abans d'acabar la legislatura ( 7/jun/10)

El Consorci del Parc de Collserola no comptava aquest any amb els 700.000 de la integració del govern a l'ens ( 4/jun/10)

L'equip de govern denuncia que la Generalitat encara no ha fet efectiva la seva integració al Consorci de Collserola (26/mai/10)

Aprovades les al·legacions al parc de Collserola, que afegirien una hectàrea a la protecció (14/gen/10)

La declaració de Collserola com a parc natural surt a informació pública ( 2/des/09)

El Parc Natural de Collserola serà una realitat aquest mateix any (17/mar/09)

La Generalitat entra avui al Consorci de Collserola, pas previ a la declaració de parc natural (16/mar/09)

Recoder reitera a la Generalitat que s'afanyi en la declaració de Collserola com a Parc Natural (29/des/08)

El PSC atribueix l'avenç en la protecció de Collserola al tripartit (26/abr/07)


  • Comparteix:

Lluís Recoder, entrevistat a Cugat tv

Lluís Recoder, entrevistat a Cugat tv

L'alcalde espera que el govern de la Generalitat aprovi la declaració de Collserola com a parc natural abans que s'acabi la legislatura. En una entrevista a Cugat tv, Recoder ha advertit que, si això no passa, serà un 'gran fracàs' del tripartit davant d'aquells que estan en contra de la protecció de la serra. El conseller de Política Territorial va dir al juny en una visita a Sant Cugat que el procés està seguint el calendari previst, tot i que el govern havia anunciat inicialment que aprovaria el decret a finals de l'any passat. Mira l'entrevista íntegra a Cugat tv

La incorporació de la Generalitat a l'ens que gestiona el parc de Collserola, un pas imprescindible per a la declaració de parc natural, porta més d'un any de retard sobre el calendari anunciat pel govern. L'alcalde, Lluís Recoder, ha tornat a lamentar la demora i ha advertit que si la màxima protecció de Collserola no es materialitza abans que s'acabi la legislatura serà un 'gran fracàs' del tripartit davant les pressions dels qui s'oposen a la preservació de la serra.

Lluís Recoder

Si no s'aprovés seria un gran fracàs del conseller Baltasar, del govern i d'ICV, que n'ha fet bandera. Em costa de creure que es deixin colar aquest gol.


El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, va afirmar al juny en una visita a Sant Cugat que el procés per declarar el parc natural està seguint el calendari previst, tot i que el govern havia anunciat inicialment que aprovaria el decret a finals de l'any passat. Nadal va indicar que la integració de la Generalitat al Consorci del Parc de Collserola es faria de forma simultània a l'aprovació del decret, i no com a pas previ de la declaració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.