El santcugatenc Balcells, disposat a tornar a ser diputat pel PSC-CpC


Temes relacionats

Quatre santcugatencs seran diputats del Parlament en la vuitena legislatura ( 1/nov/06)


  • Comparteix:

Balcells, en una imatge d'arxiu

Balcells, en una imatge d'arxiu

El diputat santcugatenc Josep Maria Balcells està disposat a formar part de les llistes del PSC-Ciutadans pel Canvi al Parlament de Catalunya. Segons Balcells, la incògnita és saber si els socialistes catalans repetiran la coalició amb la plataforma cívico-política Ciutadans pel Canvi.

El diputat santcugatenc ha acabat aquest dijous el curs parlamentari i possiblement també la legislatura. El futur de Josep Maria Balcells és encara una incògnita, a l'espera de la confecció de les llistes del PSC al Parlament a partir de setembre.
En una entrevista a Cugat.cat, Balcells assegura que està disposat a ser a les llistes de nou i que una segona legislatura li permetria consolidar la seva feina al Parlament.

josep maria balcells

Estic obert a la repetició. Segurament Ciutadans pel Canvi presentarà el meu nom. Però si no hi ha continuïtat, no sentiré cap frustació.



La plataforma cívico-política pretén repetir la coalició amb el PSC i està a l'espera de la decisió dels socialistes catalans.

josep maria balcells

El propòsit és repetir, ja sigui amb coalició explíctica o amb suport extern de Ciutadans pel Canvi sense coalició.



Balcells reconeix que percep cert cansament de la societat envers la política, però assegura que la solució no seria en cap cas un govern de CiU. En aquest sentit, el diputat santcugatenc percep potencial polític en la figura de Recoder per ser conseller, encara que es mostra segur que les esquerres lideraran l'executiu català en la propera legislatura.

josep maria balcells

El tarannà de Recoder no és gens sectari i té capacitat de diàleg. Però penso que el proper govern serà d'esquerres.


Balcells acaba la seva primera legislatura al Parlament satisfet de l'experiència. Diu que l'activitat és molt intensa, tot i que hi ha moments en què els canvis no poden ser profunds, a causa de la recerca de consens entre els tres partits de govern i també amb l'oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.