Sant Cugat s'afegeix a la preocupació per la suspensió de l'enllaç entre l'A2 i l'AP7


  • Comparteix:

L'enllaç s'estava executant a Castellbisbal

L'enllaç s'estava executant a Castellbisbal

L'equip de govern de Sant Cugat ha signat una declaració conjunta dels municipis afectats per la decisió del ministeri de Foment de suspendre les obres d'enllaç entre l'autovia A2 i l'autopista AP7 a Castellbisbal. El document, que també té l'adhesió de Terrassa i Rubí, entre d'altres ciutats, adverteix que la paralització d'aquests treballs podria suposar un estancament en la recuperació econòmica de la zona.

La declaració institucional, que s'ha signat aquest divendres a Castellbisbal, té el suport dels alcaldes i alcaldesses de Sant Cugat, Terrassa, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Corbera de Llobregat, Pallejà, El Papiol i Castellbisbal. El text alerta de les possibles conseqüències de les obres d'enllaç entre l'autovia A2 i l'autopista AP7, que ja havien començat i que s'esperaven des del 1998.

Ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

El caos circulatori i la manca d'oportunitats econòmiques són algunes de les conseqüències derivades de l'aturada de les obres.



Segons els municipis afectats, el projecte suposava la unió directa entre dues de les infraestructures viàries vitals per a les comarques del Vallès Occidental i el Baix Llobregat, per a tota la zona d'influència de Barcelona i per al conjunt de Catalunya.

En una entrevista recent a Cugat tv, l'alcalde, Lluís Recoder, es referia així a la suspensió d'aquestes obres, parlant dels beneficis que tindria per a Catalunya el concert econòmic.

Lluís Recoder

Ens deixaran un pont que no connectarà i qui vulgui empalmar amb l'A2 haurà de fer moltes voltes.


Els municipis signants de la declaració demanen una entrevista dels alcaldes afectats amb el ministeri de Foment. A més, buscaran el suport de la Generalitat i de les entitats empresarials de la zona per enfortir la seva posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.