Una alumna de l'escola Àgora i un jove santcugatenc participen en la 64a Sessió Internacional del Parlament Europeu per a Joves


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la sessió 'Iberian Forum' del Parlament Europeu de Joves

Imatge d'arxiu de la sessió 'Iberian Forum' del Parlament Europeu de Joves

Un alumna de l'escola Àgora i un jove santcugatenc, integrants de la secció estatal del Parlament Europeu per a Joves, participen a partir d'avui a la 64a Sessió Internacional de l'European Youth Parliament (EYP) que se celebra des d'aquest dijous i fins diumenge 8 d'agost a Frankfurt, Alemanya. La trobada agrupa 250 joves de 33 països europeus i té com a eix central activitats relacionades amb la renovació d'Europa.

L'European Youth Parliament (EYP) és una organització juvenil a nivell internacional que organitza sessions on joves de tot Europa intercanvien visions i opinions sobre temes d'actualitat europea. En la seva 64a sessió internacional, on participen 10 joves catalans, es busca conèixer les impressions i idees que tenen els participants sobre la renovació d'europa en tots els àmbits.

L'alumna de l'escola Àgora, Laia Silva, ha explicat a Cugat.cat els motius de la seva participació en aquesta sessió.

Laia Silva

He vingut a aquesta sessió perquè és una gran oportunitat per conèixer gent, aprendre molt sobre els temes europeus i gaudir de l'estiu.


Silva, que acumula ja dos anys d'experiència a l'EYP, tractarà enguany el tema de la manca d'investigació i recerca a Europa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.