Ferran Villaseñor (PSC): 'Josep Maria Balcells ha estat una referència a l'agrupació aquest curs parlamentari'


  • Comparteix:

Josep Maria Balcells, en una imatge d'arxiu als estudis de Cugat.cat

Josep Maria Balcells, en una imatge d'arxiu als estudis de Cugat.cat

El PSC valora molt positivament la tasca del diputat santcugatenc del PSC-CpC Josep Maria Balcells durant el darrer curs parlamentari. El primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor, assegura que Balcells que ha estat 'una referència' per a l'agrupació socialista local.

El diputat santcugatenc de PSC-CpC Josep Maria Balcells ha acabat el curs parlamentari i l'agrupació local ha volgut valorar la seva feina al Parlament, que considera molt positiva. Els socialistes han destacat la tasca de Balcells com a portaveu de la Comissió de Cultura, la seva presència en comissions lligades als Mitjans de Comunicació i el seu paper de ponent en la Llei de Cinema. A més, el PSC dóna valor a les gestions que Balcells ha fet en referència a millores pressupostàries i operatives per a Sant Cugat.

Encara no se sap si Balcells continuarà com a diputat els propers quatre anys, ja que de moment no s'ha renovat la coalició del PSC i CpC, partit de Balcells. Per a l'agrupació local, però, la feina que ha desenvolupat el diputat és un aval per a una possible continuació en la propera legislatura. Tot i això, en cap cas el destí de Balcells podria ser a la delegació local del PSC, ja que no és militant del partit i, per tant, no pot accedir a càrrecs orgànics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.