Ferran Villaseñor (PSC): 'Josep Maria Balcells ha estat una referència a l'agrupació aquest curs parlamentari'

Josep Maria Balcells, en una imatge d'arxiu als estudis de Cugat.cat

Política

Publicat el 7/ago/10 per Laura Mont

El PSC valora molt positivament la tasca del diputat santcugatenc del PSC-CpC Josep Maria Balcells durant el darrer curs parlamentari. El primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor, assegura que Balcells que ha estat 'una referència' per a l'agrupació socialista local.

El diputat santcugatenc de PSC-CpC Josep Maria Balcells ha acabat el curs parlamentari i l'agrupació local ha volgut valorar la seva feina al Parlament, que considera molt positiva. Els socialistes han destacat la tasca de Balcells com a portaveu de la Comissió de Cultura, la seva presència en comissions lligades als Mitjans de Comunicació i el seu paper de ponent en la Llei de Cinema. A més, el PSC dóna valor a les gestions que Balcells ha fet en referència a millores pressupostàries i operatives per a Sant Cugat.

Encara no se sap si Balcells continuarà com a diputat els propers quatre anys, ja que de moment no s'ha renovat la coalició del PSC i CpC, partit de Balcells. Per a l'agrupació local, però, la feina que ha desenvolupat el diputat és un aval per a una possible continuació en la propera legislatura. Tot i això, en cap cas el destí de Balcells podria ser a la delegació local del PSC, ja que no és militant del partit i, per tant, no pot accedir a càrrecs orgànics.