Els veïns de Mira-sol i La Floresta continuen endavant amb els contenciosos administratius malgrat la rebaixa d'un 5%


  • Comparteix:

Els veïns afirmen que no hi ha un control de qualitat de les obres.

Els veïns afirmen que no hi ha un control de qualitat de les obres.

Els veïns de Mira-sol i La Floresta que tenen interposats diversos contenciosos administratius en contra dels percentatges de les contribucions especials no pensen retirar els litigis tot i la rebaixa en un 5% anunciada pel nou equip de govern. Les dues plataformes consideren que és massa tard perquè l'Ajuntament es faci ara enrere i es queixen que les obres d'urbanització són un nyap sense cap mena de control de qualitat.

L'anunci que el cost pels veïns de la urbanització dels districtes passa del 85 al 80% no farà canviar de parer les dues plataformes administratives creades per lluitar en contra dels percentatges establerts en l'anterior mandat.

Tant l'Associació administrativa de contribuents del sector 2-5 de la Floresta, que aplega unes 140 persones, com la Plataforma del Contenciós Administratiu de Mira-Sol, que afecta unes 73 parcel·les dels sectors 14-18 no tenen intenció, de moment, de fer-se enrere amb els recursos presentats al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

El membre de la Plataforma, Jaume Massasnés, creu que més enllà de la rebaixa econòmica, els veïns s'oposen a l'encariment de les obres i les dificultats que ha posat l'Ajuntament a l'hora d'accedir a la informació sol·licitada:

Jaume Massanés

No sols és un tema econòmic sinó que l'execució de les obres no es fa bé i no se'ns dóna informació.


August Ribeiro, membre de l'Associació administrativa de La Floresta, creu que els veïns tampoc volen tirar la tovallola a mig camí i que continuaran endavant.

August Riberiro

Tal i com està el tema els veïns decidirien no tirar-se enrere. Consideren que l'Ajuntament els ha marginat.


Ribeiro demana a l'Ajuntament que a més d'anunciar rebaixes en els costos, faci un seguiment de les obres d'urbanització que qualifica d'autèntic 'nyap':

August Ribeiro

L'opinió generalitzada és que la urbanització s'està fent de mala manera


Recordem que La Floresta té interposats 2 contenciosos administratius -un per les contribucions especials i l'altre per la urbanització dels districtes- i Mira-sol un altre per protestar per l'establiment del percentatges 85-15 establerts ara fa dos anys pel passat equip de govern. Reclamaven tornar al percentatge del 76% pels veïns. Ara, el nou govern municipal fa un pas intermig i estableix un 80%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.