ICV reclama que s'allargui el termini d'informació pública del Quart Cinturó (B-40)


Temes relacionats

Diversitat d'opinions dels partits davant la publicació del tram final de la B-40 ( 5/ago/10)

El Quart Cinturó entre Terrassa i Granollers surt a informació pública (30/jul/10)


  • Comparteix:

L'autovia B-40 vol descongestionar l'AP-7 i la B-30, que passen per Sant Cugat

L'autovia B-40 vol descongestionar l'AP-7 i la B-30, que passen per Sant Cugat

ICV reclama al ministeri de Foment que allargui el termini d'informació pública del projecte de la B-40, l'antic Quart Cinturó. El grup ecosocialista creu que la publicació del document durant les vacances dificulta que els ciutadans puguin presentar al·legacions al projecte i qualifica d''inacceptable' tant el trajecte com el tipus de via proposat. El traçat de l'autovia B-40, que té l'objectiu de millorar la mobilitat de la comarca, va sortir a informació pública el 29 de juliol.

Amb aquesta petició, ICV vol aconseguir l'ampliació del termini d'informació pública fins a finals de setembre perquè els ciutadans puguin fer arribar les propostes de modificació del projecte que considerin adequades. El grup ecosocialista demana als alcaldes de la comarca que se sumin a aquesta petició, encapçalada per l'organització ecologista Adenc.

El president d'ICV a la comarca, Xavier Boix, ha explicat en declaracions a Cugat.cat per què demanen que s'allargui el termini d'informació pública del projecte de la B-40.

Xavier Boix

La informació pública del projecte s'ha fet en un moment on moltes persones estan de vacances. S'hauria d'ampliar un mes.


El ministeri de Foment ha fixat el termini d'informació pública fins el 2 de setembre. Segons Foment, la B-40 permetrà canalitzar el trànsit de llarg recorregut entre Abrera i Granollers, descongestionant l'AP-7 i el seu lateral, la B-30, que passen per Sant Cugat. Per al govern espanyol, la infraestructura millorarà l'accessibilitat i la intercomunicació entre els municipis del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.