Lluís Recoder: 'Si Ikea no ve a la ciutat és perquè l'Incasòl no ha complert amb els seus compromisos'


Temes relacionats

Ferran Villaseñor (PSC): 'L'alcalde no ha entès la importància estratègica de la instal·lació d'Ikea a Sant Cugat' (12/ago/10)

Ikea s'implanta definitivament a Sabadell en lloc de fer-ho a Sant Cugat ( 5/ago/10)

Ikea obrirà un centre a Sabadell, després d'haver confirmat que no ho farà a Sant Cugat (12/jun/09)

Ikea confirma a Recoder que no s'instal·larà a Sant Cugat (10/jun/09)

Ikea fa marxa enrere i descarta ara obrir un establiment a Sant Cugat ( 5/jun/09)

Llum verda de Comerç a la implantació d'Ikea a Sant Cugat (27/mar/09)

Ikea obre la porta a ubicar un segon Ikea vallesà a Sabadell ( 6/nov/08)

Aprovat l'últim tràmit per construir un Ikea a Sant Cugat (27/jul/07)


  • Comparteix:

Lluís Recoder, en una imatge d'arxiu

Lluís Recoder, en una imatge d'arxiu

L'alcalde considera 'ridícules' les declaracions del primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, en les quals acusa l'equip de govern de 'manca de lideratge' a l'hora de negociar la implantació d'Ikea a Sant Cugat. Lluís Recoder, assegura que si la cadena sueca no s'instal·larà a la ciutat és perquè l'Institut Català del Sòl (Incasòl) no ha estat capaç d'efectuar l'obra d'urbanització necessària i amb la qual s'havia compromès perquè Ikea s'instal·lés al municipi.

L'alcalde creu que les declaracions de Ferran Villaseñor tenen una 'manca de rigor i de suport', i que el PSC 'hauria de conèixer' la informació sobre les negociacions per a la implantació de la cadena a la ciutat. Lluís Recoder assegura que al 2007 van localitzar un terreny per ubicar l'establiment, i que l'Ajuntament, l'empresa sueca i la Generalitat, a través de l'Incasòl, van firmar un conveni. En aquest, segons Recoder, l'Incasòl es va comprometre a dur a terme una obra d'urbanització de 10 milions d'euros que no va ser capaç de complir, motiu pel qual la cadena no s'ha acabat instal·lant al municipi. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Si no s'ha implantat Ikea és només per la incompetència de l'Incasòl i de la Generalitat. Suposo que el senyor Villaseñor això ho sap.


Les declaracions de Recoder arriben després que el primer secretari socialista, Ferran Villaseñor, assegurés aquesta setmana a Cugat.cat que la pèrdua de llocs de treball i activitat econòmica a la zona de Can Sant Joan, on estava prevista la instal·lació de la cadena, han estat les principals causes de la implantació de l'establiment a Sabadell.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quin morro ¡¡ Ara volem que diguis perque Incasol si es compromet amb Sabadell i no amb Sant Cugat. Sempre la mateixa justificació, atacar a la Generalitat. Que si Lluis, que si, que et veiem el llautó. El que et demanem es que expliquis la veritat real.

Joan Serrallonga. Enviat el 13/ago/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.