CiU demana la participació a la Diada Nacional per expressar el rebuig a la retallada de l'Estatut


Temes relacionats

Els grups municipals que rebutgen la retallada de l'Estatut confien en mantenir la unitat, tot i la proximitat de les eleccions (13/jul/10)

Els santcugatencs responen massivament i de manera unitària a la retallada de l'Estatut dictada pel TC (10/jul/10)

Sant Cugat participarà a la manifestació contra la retallada de l'Estatut amb diversitat de proclames (10/jul/10)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró i Cristina Paraira, durant la roda de premsa de presentació dels actes de la Diada

Jordi Puigneró i Cristina Paraira, durant la roda de premsa de presentació dels actes de la Diada

CiU demana a la població santcugatenca que participi activament als actes de la Diada de l'11 de setembre per expressar el seu rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional (TC) que retalla l'Estatut. La federació nacionalista ha organitzat les tradicionals havaneres la vigília de la Diada, que aniran acompanyades d'un míting de l'alcalde i candidat a les llistes de CiU al Parlament, Lluís Recoder. A més, CiU farà la tradicional ofrena al monument a Rafael Casanova i regalarà senyeres als ciutadans perquè les pengin al seu balcó.

CiU considera que aquesta Diada Nacional és 'especial' ja que és la primera després de la retallada de l'Estatut dictada pel TC. Per aquest motiu, ha fet una crida als ciutadans de Sant Cugat perquè demostrin el seu rebuig a través d'una participació activa a la jornada. Ho ha explicat el president de CDC i copresident de CiU, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

Perquè sigui una Diada on la ciutadania pugui expressar el seu rebuig a la sentència, CiU regalarà una senyera a tots els ciutadans.


Les havaneres que CiU organitza anualment el 10 de setembre es repetiran d'aquí a deu dies amb el grup Mar Endins. La novetat de la cita d'enguany serà que, a la mitja part del concert, l'alcalde i número 8 a les llistes de CiU al Parlament, Lluís Recoder, oferirà un míting i es repartirà coca als assistents.

Durant la jornada de la Diada Nacional, CiU farà com cada any la seva particular ofrena al monument a Rafael Casanova entre les deu i les 11 del matí, i el portaveu de la federació, Joan Recasens, serà l'encarregat de fer el discurs de partit. La presidenta d'UDC i copresidenta de CiU, Cristina Paraira, ha demanat la col·laboració dels santcugatencs durant l'11 de setembre.

Cristina Paraira

Volem animar la ciutadania a què ens acompanyi a expressar el rebuig a la retallada i també en record a tot el que representa la Diada.




Per aconseguir una senyera, els santcugatencs s'han de dirigir a la seu de la federació al carrer Plana de l'Hospital entre dimarts i divendres que ve de cinc de la tarda a vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.