Recoder critica la consellera de Justícia per negar-se a crear jutjats a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde considera 'difícilment justificable' la negativa de la consellera de Justícia a crear jutjats de primera instància i instrucció a Sant Cugat. Lluís Recoder insisteix en què la reclamació santcugatenca és totalment lògica i crítica que Montserrat Tura continuï sense atendre-la.

Recoder subratlla que Sant Cugat és l'única ciutat catalana de més de 60.000 habitants sense jutjats de primera instància propis. L'alcalde veu totalment 'lògica' la reclamació santcugatenca, que s'arrossega des de fa molts anys i que compta amb el suport de tots els grups polítics, les associacions de veïns i la professió jurídica.

Lluís Recoder rebutja les crítiques de la consellera de Justícia i assegura que la seva postura és difícilment justificable.

Lluís Recoder

Sant Cugat no té jutjats perquè la consellera Tura ens els nega. Els continuarem reclamant. Qui ha de justificar la seva postura és la consellera.


L'alcalde ha criticat també el retard del projecte d'ampliació dels jutjats de Rubí, que acaba d'anunciar la consellera Tura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.