Xavier Boix salta a les llistes nacionals d'ICV-EUiA


  • Comparteix:

Xavier Boix

Xavier Boix

El regidor local d'ICV-EUiA Xavier Boix és el número 14 a les llistes ecosocialistes per Barcelona de les properes eleccions catalanes. El Consell Nacional d'ICV ha aprovat aquest dissabte el llistat que encapçala el secretari general del partit, Joan Herrera, seguit de la portaveu del Parlament, Dolors Camats. Els ecosocialistes consoliden així l'aposta pel relleu generacional amb la incorporació de nous membres com el santcugatenc Xavier Boix, i la retirada de Joan Saura i Dolors Clavell.

El regidor d'ICV-EUiA a la ciutat, Xavier Boix, ha valorat així la confiança que ha rebut del partit ecosocialista per a les properes eleccions autonòmiques.

Xavier Boix

Em fa molt feliç i m'aporta molta il·lusió que l'organització nacional i territorial m'hagin proposat com a número 9 per a la candidatura d'ICV.









Boix també ha assegurat que la seva posició a les llistes nacionals pot fer augmentar el nombre de santcugatencs que votin ICV-EUiA en els propers comicis.

Xavier Boix

Pot ajudar, ja que la meva posició personifica molt la disputa entre dreta i esquerra local, entre l'alcalde, Lluís Recoder i jo mateix.


Els ecosocialistes van aconseguir a les anteriors eleccions catalanes 4.155 vots santcugatencs enfront dels 5.880 de CiU. En aquests comicis nacionals de 2006 ICV-EUiA va obtenir 9 diputats en la circumscripció de Barcelona.

La tercera posició l'ocuparà el coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles, mentres que Jaume Bosch es mantindrà en el quart lloc de les llistes. L'actual conseller d'Interior, Joan Saura, abandona les llistes juntament amb Dolors Clavell. El partit ecosocialista deixa pas a noves cares com Josep Vendrell, Mercè Claramunt, Janet Sanz i el mateix Boix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.