ERC denuncia que l'Ajuntament no ha complert l'acord per millorar els actes de la Diada


  • Comparteix:

Grangé, al mig, durant l'acte de denúncia

Grangé, al mig, durant l'acte de denúncia

ERC denuncia que l'Ajuntament ha incomplert l'acord d'impulsar i millorar els actes de celebració de l'Onze de Setembre, tal com es va aprovar en una moció al ple municipal d'ara fa un any. Els republicans critiquen que la Diada Nacional d'enguany és 'fil per randa' igual a les d'anys passats i proposen, entre d'altres mesures, centralitzar els actes, començar la celebració dies abans de la jornada i ubicar l'estàtua de Rafael Casanova a la plaça de la Vila.

Al maig es va reunir la junta de portaveus per redefinir la festivitat, després de la moció aprovada el setembre passat. Segons el portaveu d'ERC, Raül Grangé, tots els grups polítics estaven d'acord en impulsar i fer més participativa la diada, però finalment no s'ha produït.

Grangé ha denunciat l'incompliment de l'acord per part de l'equip de govern.

Raül Grangé

S'ha incomplert la moció i no s'ha treballat per impulsar i fer més participativa la Diada.


Entre d'altres mesures, els republicans proposen començar els actes de celebració dies abans de la Diada amb concerts o propostes pels més joves, així com treballar per netejar i evitar les pintades de l'estàtua de Rafael Casanova. De fet, el grup municipal d'ERC ha demanat que l'estàtua es traslladi a la plaça de la Vila, davant l'Ajuntament.

El portaveu republicà també ha lamentat que la bandera espanyola encara resti a la façana de l'Ajuntament, i ha demanat la seva retirada a partir de la diada.

Raül Grangé

És una bandera imposada i s'hauria de treure de la façana de l'Ajuntament.





L'activitat principal d'aquest Onze de Setembre, aquest dissabte, serà l'ofrena floral a l'estàtua de Rafael Casanova.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I pot ser no començar-les abans, cel.lebrar el dia 11, anar on sigui el discurs escoltar-lo, posar l'estatua, fer-se la foto i tots cap a casa. Concerts? Festes? I com ho pagarem això? Apujant els IBIs? Vinguin a celebar-ho a La Floresta. Pot ser així ens asfaltaran els carrers i ens posaran aceres... i els deixaré que m'apujin l'IBI:

Irene García. Enviat el 8/set/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.