El president del PP assegura que l'ambient al seu partit és de 'pau absoluta i unitat total'


Temes relacionats

Jordi Carreras: 'La situació del PP a la ciutat és molt millorable' (10/jun/10)

La junta electa del PP creu que la destitució és una estratègia per col·locar Jordi Carreras de cap de llista ( 7/jun/10)

La junta directiva del PP de Sant Cugat presenta la seva baixa cautelar com a militants ( 6/jun/10)

El PP acusa Sánchez-Camacho de destituir la junta del partit a Sant Cugat de manera 'dictatorial' ( 3/jun/10)


  • Comparteix:

El president local del Partit Popular, Jordi Carreras, s'ha mostrat interessat a ser el candidat del partit a les eleccions municipals de l'any vinent. Carreras ha assegurat que presideix un partit on hi ha 'pau absoluta i unitat total', tot i que ha reconegut que l'anterior junta directiva, encapçalada per Ana María Torrijos, encara no ha retornat les claus de l'antiga seu social. El president del PP ha fet aquestes declaracions a Cugat ràdio, en l'inici de la ronda d'entrevistes amb les diferents formacions polítiques locals que l'emissora municipal oferirà durant tota la setmana.

Jordi Carreras considera que la decisió de Lluís Recoder de no presentar-se a les properes eleccions 'no suposa cap canvi' pel Partit Popular. El president del PP ha explicat que ja estan començant a preparar el projecte municipal, tot i que ara la prioritat són les eleccions al Parlament del novembre.

Carreras ha admès que li agradaria ser el candidat del PP a l'alcaldia i ha reconegut que si el partit li ho demana, 'probablement' acceptarà. El president popular ha preferit no marcar-se cap sostre electoral, tot i que ha indicat que l'objectiu mínim és recuperar el nombre d'escons que el seu partit va aconseguir fa uns anys. Són declaracions a l'informatiu Primera Plana de Cugat ràdio.

Jordi Carreras

Volem posar en marxa un projecte polític que pemeti recuperar el nombre de regidors que vam tenir en altres temps.


Respecte a l'ambient intern del seu partit, que al mes de juny va patir una destitució de la junta directiva que liderava Ana María Torrijos, el president del PP ha assegurat que actualment no hi ha problemes i ha indicat que dins el partit hi ha 'pau absoluta i unitat total'.

Carreras ha reconegut, no obstant, que l'antiga junta directiva encara no ha retornat les claus de l'edifici de la rambla Ribatallada que, fins fa poc, va funcionar com a seu local del partit.

Jordi Carreras

L'expresidenta encara no ha posat les claus a disposició del partit. L'edifici de la rambla Ribatallada ja no té res a veure amb el PP de Sant Cugat.





El Partit Popular espera poder inaugurar properament una nova seu social al carrer Santa Maria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.