Recoder: 'La ciutadania és conscient de la importància d'aquestes eleccions'


Temes relacionats

Tots els partits celebren que ja es conegui la data de les eleccions, el 28 de novembre ( 8/set/10)


  • Comparteix:

Lluís Recoder, en una imatge d'arxiu

Lluís Recoder, en una imatge d'arxiu

L'alcalde i dirigent de CiU, Lluís Recoder, celebra que el president Montilla hagi aclarit ja la data de les eleccions al Parlament, que se celebraran el 28 de novembre. Recoder ha lamentat que el retard de l'anunci hagi generat especulacions en els últims dies i ha reclamat als partits que ara se centrin en explicar a fons els seus projectes de país. Sobre la seva implicació en la campanya de CiU, Recoder ha dit que la ciutadania de Sant Cugat no ho notarà perquè seguirà fent d'alcalde amb la mateixa intensitat que fins ara.

L'anunci de Montilla, aquest dimarts, ha coincidit amb el retorn de Recoder del viatge a l'Índia amb una delegació municipal. L'alcalde i dirigent de CiU ha donat per bona la data del 28 de novembre, que ha situat com el moment del canvi polític a Catalunya, tot i que ha lamentat que la incertesa sobre el calendari electoral hagi donat peu a especulacions.

Lluís Recoder

Aquesta incertesa generava incomoditat i tocava aclarir-la. Només lamento aquests dies de notícies amb compta-gotes i aquesta espera.


Recoder ha afegit que la coincidència amb el Barça-Madrid serà irrellevant pel que fa a la participació i ha fet una crida a les formacions polítiques a promoure, a partir d'ara, un debat 'a fons' sobre els diferents projectes de país que es confrontaran en aquests comicis.

Lluís Recoder

La ciutadania és conscient de la importància d'aquestes eleccions. Ara hem d'explicar projectes i sortir de l'espiral de declaracions.



Lluís Recoder, que ocuparà el número vuit de les llistes de CiU per Barcelona, ha assegurat que la ciutadania de Sant Cugat no patirà la seva condició de candidat a les eleccions, ja que continuarà dedicant-se amb la mateixa intensitat a les seves tasques d'alcalde.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.